Varför visionära
företag jobbar
med oss

Svaret är inte bara för att vara snabbare. Sofistikerade IT & Telekomföretag jobbar med oss för att göra mer av de rätta sakerna smartare.

 • En modell för äkta partnerskap och samarbete

  Vi tror på både kreativitet och effektivitet, men inte att det är användbart som ett självändamål. Vi tror på att skapa något nytt och värdefullt för att producera resultat.

  Så vi har skapat en innovativ tjänstemodell i form av en flatrate prenumeration. Det gör att vi kan undvika timdebitering, oplanerade projektmöten och andra typiska distraktioner.

  Vi har gjort det möjligt för dig att ha en hel marknadsavdelning för mindre än priset av en heltidsanställd. Jo förresten, vi har inga avtalstider. En månad — precis som Spotify. Vi tror på vår modell.

 • Marknadsföring som säljer

  Vi får din marknadsföring att fungera eftersom vi baserar vår strategi på tidlösa principer som övertygar. Vi jobbar med inbound marketing metoden och håller det enkelt.

  Vi marknadsför för att visa att ditt företag kan lösa problem. Vi marknadsför för att ditt företag ska bli hörd. Vi marknadsför för att ditt företag ska bli förstådd. Vi marknadsför helt enkelt för att ditt företag ska tjäna pengar.

 • Vårt team älskar att hjälpa företag som ditt att växa

  inLink blev grundat av Benjamin Razi. Han spenderade fem år som operativ chef på ett IT & Telekomföretag. Som ett resultat ger det här oss viktig förståelse och unika insikter i vad det är du gör.

  Och eftersom vi jobbar exklusivt med B2B företag som ditt, har vi stark expertis i områden som Microsofts molntjänster, datacenters, IT-konsultation, IT-säkerhet, managed services, SaaS och unified communications.

Är vi rätt för varandra?

Våra kunder är ambitiösa IT & Telekomföretag som alla delar ett par saker gemensamt:

 • De omsätter årligen över 10 miljoner kronor
 • De har långa säljcykler med höga marginaler (vi gör fantastiska saker för företag med långa säljcykler)
 • De tror på att inkrementella förbättringar skapar exponentiella resultat
 • De tänker framåt och strategiskt
 • De är nyfikna på att lära sig nya metoder
 • De vill växa hållbart och tänker långsiktigt
 • De värdesätter en bra kundupplevelse
 • De har en stark företagskultur och vill endast attrahera topptalanger
 • De förstår att marknadsföring fungerar mest effektivt när den integreras med affärsstrategi, taktisk försäljningsuppföljning och företagskultur
 • De har läst (eller vill läsa) en del av våra favoritböcker.

Är det här du? Du är bra på vad du gör. Så är vi — vi borde prata. Boka ett strategimöte. Gör det.

Certifierad HubSpot partner

inLink är inte bara en annan byrå, vi har en helt annan inställning till marknadsföring.

Från att attrahera dina idealkunder med välriktade kampanjer till att hela tiden optimera investeringen i din marknadsföring, så är det vår kultur som binder samman ditt företag och inLink till ett tillväxtteam.

Vi tror att vårt nischade fokus på företag som ditt gör oss till mer än bara en bra partner för din tillväxt. Vi tror att det gör oss till särskilt värdefulla rådgivare i många utmaningar du kan stöta på.

Slutligen tror vi att vårt certifierade partnerskap med HubSpot skapar bättre förutsättningar för att framgångsrikt växa — tillsammans.