Om oss

Vi tror på att få bra saker att hända

Vi tror på att inspirera folk till att uppnå mer. Dig också.

Vi tror på att alltid utveckla och göra allting bättre. Vi tror att det du gör är värdefullt. Vi tror på organiserad kommunikation. Vi tror på inbound. Vi tror att annonsering är effektivt så länge det du gör är effektivt. Vi tror på välformulerade ord, kreativitet och målmedveten design. Vi tror du kan uppnå stora saker. Vi tror på god mat, gott vin och bra samtal. Vi tror på djärva strategier och stora idéer. Vi tror på resultat. Vi tror på att du borde anlita oss.

Vad tror du?

Vårt uppdrag är din transformation

På inLink ser vi oss själva som kreativa strateger.

För det är med den kreativa, strategiska och ofta filosofiska attityden till hur vi utför våra uppdrag som ger oss en perfekt hybrid mellan marknadsföring och affärsutveckling.

Översatt betyder det att vi tillsammans med våra kunder och med beprövade metoder, använder en uppsättning aktiviteter som harmoniskt fungerar tillsammans för att uppnå resultat.

Allt detta är en del av inbound marketing metoden, vilket för oss handlar om att ha en annorlunda inställning till marknadsföring. Och med vårt sätt att arbeta, börjar det först och främst med den innersta kärnan. Ditt företags mission, värderingar och vision för att transformativt gravitera utåt till en plan för tillväxt.

Illustration med två välkända superhjälte symboler

Vi löser problem

De flesta kunder kommer till oss med samma utmaning och problem. De har förstått att köpbeteendet har förändrats och i avsaknad av en strategisk metod fungerar inte deras marknadsföring.

Visst, de har byggt en webbplats eller flera, men majoriteten av deras ansträngningar har inte gett bestående effekter. Det kan vårt team av specialister lösa.

Men innan det första spadtaget tas, börjar det med prat. Och med prat kommer vi fram till bra idéer. Men det handlar inte bara om idéer. Det är utförandet och vad vi ska mäta, analysera och förbättra för att tillsammans uppnå mål.

Det vi försöker säga är att vi helt enkelt gör det möjligt för ditt företag att ha en hel marknadsavdelning som leds av kreativa strateger, för mindre än priset av en heltidsanställd.

Nästa steg

Vi vill lära känna dig bättre och se om vi har möjligheten att hjälpa dig. Börja med att boka ett strategimöte och berätta för oss vad du vill uppnå.

Vi grundades på en filosofisk idé

Att bygga ett företag där vi själva kunde tänka oss att vara kunder.

Om oss betyder om dig också

Vi är inte bara marknadsförare, designers och kreatörer. Vi är affärsutvecklare, precis som du. Och vi marknadsför precis som vi lär dig att göra. Vi finns för att hjälpa våra kunder att växa och de rekommendationer vi ger dig är samma vi själva följer.

Inbound Marketing byrå & HubSpot Partner
Vi håller oss skärpta Certifieringar
Inbound
HubSpot Marketing Software
Agency Partner
Inbound Sales
Growth-Driven Design Agency
E-mail Marketing
Delivering Client Success
Content Marketing

Vårt hem:
Stockholm
Vår arbetsplats:
Var som helst

Vi är en inbound marketing byrå och HubSpot partner i Stockholm. Vi hjälper dig från världens alla hörn, men det godaste kaffet serverar vi på vårt kontor.

Kontakta oss