Growth-Driven Design

Webbdesign. Men
så mycket mer.

Vi tror på att webbplatser ska skapas för att vara en lönsam säljkanal.

Design

Vad är
Growth-Driven Design?

Med Growth-Driven Design använder vi oss av en kundanpassad designprocess med ständiga förbättringar för att öka försäljningen.

I tekniska termer kallas det att man mäter, optimerar och analyserar arbetet i korta cykler för att eliminera det som inte fungerar och förbättra det som gör.

Vi gör din webbplats till en digital säljare genom en magisk kombination av kontrollerade tester och vackert kreativt skapande.

Det är growth-driven design — så mycket mer än bara webbdesign.

Din webbplats
massor av möjligheter

Vi gör alla dessa fantastiska saker när vi skapar din webbplats. En perfekt blandning för att digitala upplevelser ska engagera, bygga förtroende och öka försäljningen.

Värdefull

Potentiella kunder rör sig på din webbplats för att söka efter en lösning på deras utmaningar och problem. Målet är att göra livet enklare för dem genom att presentera din lösning på ett personligt och känslomässigt sätt de kan resonera med.

Animerad bild - kunder förväntar sig en personlig och enkel webbplats
Animerade cirklar och ringar i en rörelse för att illustrera att en webbplats designad för användaren

Målinriktad

Varje sida på din webbplats är välplanerad och skapas med ett särskilt syfte för att intuitivt leda dina potentiella kunder på deras digitala köpresa.

Användbar

När din webbplats hjälper kunden ökar förtroendet att även dina produkter gör det. Målet är att bevisa hur värdefullt ditt företag verkligen är. En användbar webbplats besvarar kundfrågor, får ditt företag att stå ut som en expert och bygger förtroendet som leder till försäljning.

Animerad linje som rör sig i 360 grader för att illustrera en användbar webbplats
Animerad cirkel med flera mindre cirklar för att illustrera sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO)

I sinnet hos dina kunder är din ranking en förtroende röst. Men vad som får dig att hamna i topp har förändrats och det kräver nya sätt att tänka på. Det som är bra för SEO är det som är bra för dina kunder. Med growth-driven design får du inte bara en webbplats som är vackert designad, men också en som fungerar vackert — både för sökmotorer och dina kunder.

Kunddriven design (UX)

I en kunddriven värld där kunder vet mer och förväntar sig mer, är UX en av de mest värdefulla konkurrensfördelarna ditt företag kan använda sig av. UX handlar om allting ditt företag gör — att sätta människan först med en upplevelse som står ut. Något speciellt och magiskt händer när du gör det. Allting fungerar bra. Du får kunders uppmärksamhet, förtroende och affär.

Animerade cirklar i en hexagon liknande form för att illustrera kunddriven design
Animerad triangel för att illustrera att en webbplats ska optimeras för tillväxt

Optimerad för tillväxt

Din webbplats — din främsta säljare ska ta emot dina kunder på ett otroligt personligt och intelligent sätt. Tillskillnad mot hur andra webbplatser fungerar efter lansering, handlar growth-driven design om att tillväxtoptimera ditt företag — att få fler av de rätta kunderna billigare, enklare och snabbare.

Automatisering

Föreställ dig enkelheten med att ha allting samlat på samma ställe. Med growth-driven design lever din webbplats på HubSpots säkra, snabba och smidiga plattform. Det gör att din webbplats får en sömlös integration med ett världsledande Marketing Automation- och CRM-system. Livet förenklat och mer tid till affärer.

Animerad cirkel för att illustrera HubSpots Marketing Automation

Vill du att
din sajt ska
börja sälja?

Sugen på mer information? — Varsågod.

Vi älskar att dela med oss och bra information leder till bättre beslut.

E-bok

10 steg till en grundläggande inbound marketing webbplats

Artiklar

Relaterat till Growth-Driven Design